Despre noi

Doctor nutritionist measuring green apple in her office
0 +
Membri
Cine suntem

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU STUDIUL OBEZITĂȚII

Asociației Române pentru Studiul Obezității (ARSO) a fost fondată în anul 1992, ARSO este o organizație medicală dedicată cercetării și abordării problemei obezității în România.

Misiunea noastră este de a lupta împotriva obezității și a consecințelor sale negative asupra sănătății publice, prin intermediul cercetărilor, educației și promovării unui stil de viață sănătos. Suntem dedicați înțelegerii profunde a obezității și a factorilor care o determină, precum și identificării celor mai eficiente strategii de prevenire și tratament.

ARSO - Pasi spre o viață sănătoasă!

Laura Mihalache

Presedinte ARSO

ARSO este alcătuită dintr-un grup de specialiști medicali, cercetători, nutriționiști și alte persoane pasionate de sănătate. Colaborăm strâns cu alte organizații medicale, institute de cercetare și autorități din domeniul sănătății, în vederea promovării politicilor de prevenire a obezității și a îmbunătățirii îngrijirii pacienților cu această afecțiune.

Principalele noastre activități includ desfășurarea de studii de cercetare pentru a obține date relevante despre obezitate și impactul acesteia asupra sănătății, organizarea de evenimente și conferințe pentru a împărtăși cunoștințe și bune practici, precum și dezvoltarea și promovarea ghidurilor și materialelor educaționale în domeniul obezității.

Suntem angajați în îmbunătățirea vieții persoanelor afectate de obezitate prin oferirea de sprijin, informații și servicii de calitate. Ne dorim să contribuim la conștientizarea publicului cu privire la riscurile asociate obezității și la importanța menținerii unui stil de viață sănătos.

Vă invităm să explorați paginile noastre pentru a afla mai multe despre misiunea noastră, activitățile pe care le desfășurăm și cum puteți beneficia de serviciile și resursele noastre. Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre sau să aflați cum puteți sprijini ARSO, vă rugăm să ne contactați.

Mulțumim pentru vizita dumneavoastră și pentru sprijinul acordat în promovarea sănătății și lupta împotriva obezității!

Expertiză medicală de încredere:

ARSO se bucură de o echipă de specialiști medicali și cercetători recunoscuți în domeniul obezității. Acești profesioniști aduc o expertiză vastă și o înțelegere profundă a complexității obezității, contribuind la dezvoltarea de cercetări de înaltă calitate și la promovarea celor mai eficiente strategii de prevenire și tratament.Cercetare avansată și inovatoare

ARSO este dedicată efectuării de studii de cercetare riguroase pentru a aduna date relevante și a contribui la baza de cunoștințe despre obezitate. Prin intermediul acestor cercetări avansate și inovatoare, ARSO își propune să identifice noi abordări și soluții pentru combaterea obezității și îmbunătățirea îngrijirii pacienților.
Promovarea unui stil de viață sănătos

ARSO are ca obiectiv principal promovarea unui stil de viață sănătos în rândul populației. Prin organizarea de evenimente și conferințe, elaborarea de ghiduri și materiale educaționale și colaborarea strânsă cu instituții medicale și autorități din domeniul sănătății, ARSO își propune să crească nivelul de conștientizare cu privire la riscurile obezității și să ofere sprijin și informații pentru adoptarea unor alegeri sănătoase și menținerea unei greutăți corporale echilibrate.

0 +
Pacienți tratați
0 +
Evenimente Organizate
0 +
Ani de Experiență
0 +
Membri